«
inditex indirim 2016

Çarpıcı bir başlıkla yine karşınızdayım bayanlar. Sizlere hayır diyemeyeceğiniz bir teklifim var. 2016 yılının en güzel modasına uygun fiyatlarla sahip olmak kim istemez. İnternette bir çok alışveriş sitesi var ünlü markaların indirimli hallerini sizlere sunarak satın almanızı sağlıyor. Böylelikle çok bilindik bir markayı ucuza alabiliyorsunuz. Peki gelin bizlerde bir şeyler bakalım ve ne zaman hangi ürünü indirimli alabilirsiniz öğrenelim.

Sizlere bir moda sitesi olarak Ocağın başında bomba gibi bir indirim haberini vermekten mutluluk duyuyorum. Bunların en başında gelenlerden biriside İnditex grubunun 2016 yılbaşı indirimidir. Bu grubun içindeki en bilinen mağaza Zara’dır. Herkesin merak ettiği 2016 Zara indirimi 2 Ocak 2016 tarihinde yapılacaktır. Diğer intidex grupları; Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home, Uterqüe mağazalarında da indirimler 02.01.2016 tarihinde yapılacaktır. Yapılacak olan indirimlerin ürününe göre ve fiyatına göre %10, %20, %30, %40, %50 ve dahası olarak yapılması planlanıyor. İki gün boyunca sürecek bu moda indirimini sakın kaçırmayın.

Bir önceki yazımız olan 2016 Yılbaşı Gecesi Kombinleri başlıklı makalemizde 2016 yılbaşı akşamı, 2016 yılbaşı kombinleri ve 2016 yılbaşı ne giysem hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir Cevap Yaz

admin Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *