«
2017-polo-indirim-gunleri

    Polo Garage her yılda olduğu gibi 2017 yılında da en trendi ve moda ürünlerini belirli oranlarda indirime koyarak satışa sunmayı planlıyor. 2017 yılı için sonbahar ve kış aylarına özel olarak hazırladıkları ürünlerini belirli günlerde indirime koyarak müşterilerini sevindireceğe benziyor.

 2017 yılı için indirim günleri kış aylarında gerçekleşeceğe benziyor. Polo Grage mağazası hazırladığı modern şık tasarımlarını sergilemeye hazırlanırken müşterileri tarafından  indirim ne zaman  yapılacak gibi düşüncelerle mağazayı sık sık ziyaret etmeye başladılar.

            Polo Grage mağazasının en revaçta ürünlerindeki indirimleri büyük ilgi görecek. Yeni sezona uygun ürünlerini en çok beğenilen kırmızı etiketli indirim günleri büyük bir heyecan içerisinde bekleniyor. Polo Grage indirim günlerinde tüm tekstil ürünlerini internet sitesinde ya da fırsat sitesinde yarı yarıya indirim oranları ile satışa sunuyor. Özellikle 2017 sezonu için farklı tasarım ve modern ürünlerini onlarca parçayla harmanlayan ve modayı yakıdan takip eden modern ürünleriyle ve müşteri memnuniyetine odaklı hizmetleriyle ön plana çıkan Polon Grage her kesime hitap eden birbirinden şık ve zarif kıyafet modellerini barındırıyor.

 

            2017 sezonunun ön plana çıkan desen ve tarzları ile her kesime hitap eden giyim ürünleri çok dikkat çekiyor. Doğal haliyle müşteriler tarafından Polo Grage indirim ne zaman yapıyor? Gibi sorular yağıyor. Polo Grage ‘nin giyim kreasyonlarında çalışan bayanların rahatlıkla giyebileceği siyah renkli kumaş pantolonlar ve etekler en çok dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Kış aylarını gelmesi ile birlikte birbirinde şık ve zarif kazaklar, trikolar, yün elbise ve hırkalar en çok tercih edilen ürünler arasında yer alacağa benziyor.

            Mağazanın indirim günlerini yakından takip etmek isteyen müşteriler, Polo Gragen’in internet sitesi ve fırsat köşelerini sürekli olarak takip etmeleri gerekiyor.

 Polo Gragen her sene gelenek haline getiren indirim günlerini 2017 yılı içinde de düşünüyor. En revaçta olan ürünlerini müşterilerinin gardıropların baştan aşağıya yeni sezon ürünleri ile doldurmaları yeni yıla şık ve zarif girmeleri için ‘dan başlayan indirim oranları ile satışa çıkıyor. Bunun yanı sıra 2017 yılını yaz kreasyonlarında da süper indirimler yapmayı planlıyor.

Bir önceki yazımız olan Mavi Jeans İndirim Günleri Kesinleşti başlıklı makalemizde büyük indirim Mavi Jeans, indirim tarihleri Mavi Jeans ve Mavi Jeans indirim ne zaman hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir Cevap Yaz

admin Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Yorumlar

  1. Esn

    Polo garage net %50 indirim ne zaman ?