«
2019 izmir yılbaşı otelleri

2019’a sayılı günler kala yeni yıl heyecanını eğlence dolu yaşamak isteyenler için de mekan arayışı başladı. Yeni yılı dışarıda kutlamayı planlayanların otel programları hakkında bilgi alması için oteller de konsept hazırlığında. Hatta birçok otel aylar öncesinden yeni yıl programı için ilan yayınlamaya başladı. Siz de ailenizle ve sevdiklerinizle hem kriterlerinize uygun, hem de bütçenize uygun bir otel arayışındaysanız sizler için 2019 İzmir yılbaşı programı otelleri hakkında bilgiler derledik. Sizler için otellerin menü ve eğlence konseptleri hakkında ufak bilgilendirmelere yer vereceğiz. Yazıya geçmeden önce yılbaşı eğlencesi için kimlerle olacağınızı ve bütçenizi belirlemenizi öneririz.

Yılbaşı Programı Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Özel gün ve gecelerde eğlenceli dolu bir kutlamayı tercih edenlere dış mekan seçimi idealdir. Yılda bir gün de olsa eğlenmek, sevdikleri ile heyecan dolu bir gün geçirmek isteyenler için oteller özel geceler için hazırladıkları programlarla hizmettedir. Kültürümüzde dışarıda kutlanan en özel gecelerden biri olan yılbaşı için de otellerin çeşitli fırsat ve sürprizleri oluyor. Peki yılbaşı programı yaparken nelere dikkat edilmeli? İzmir otel programları hakkında bilgi vermeden önce sizleri bu konuda da bilgilendirelim;

  • Yılbaşı programı için planlarınızı yaparken öncelikle bulunduğunuz bölgeye yakın otelleri incelemenizde fayda var. Eğlencenin dorukta olduğu bir gecede, özellikle de alkole de yer veriyorsanız evinize ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamak adına yakın otelleri tercih etmeniz mantıklı olacaktır. Eğer bulunduğunuz bölgeden uzakta kutlayacaksanız eğlence sonrası aynı otelde gecelik konaklama için yer ayırarak gecenin sonrasını düşünme derdinden kurtulabilirsiniz.
  • Çocuğu olan ailelerin yılbaşı gecesinde dış mekan seçerken son derece hassas davranmaları gerekir. Çocuğunuzun psikolojisi açısından yaşına ve özelliklerine uygun yılbaşı programlarını tercih etmenizde fayda var.
  • İzmir yılbaşı programı otelleri hakkında bilgi edinirken otellerin konseptleri dışındaki fiyatlarını da araştırmanıza dahil edin. Belki de program içerisinde yer alan menünün dışına çıkmanızı gerektirecek durumlar olabilir. Eğlencenin doruğa çıktığı noktada menüde yer alan içecek sınırını aşmak isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlar karşısında bütçenizi hazır tutmak amacıyla önceden bilgi sahibi olmanız yararlıdır.
  • Son olarak otel seçiminde yılbaşı programının başlangıç ve bitiş saatini de mutlaka kontrol etmenizi öneririz. Programın bitiş saatine göre belki farklı planlar da hazırlamanız gerekebilir.

İzmir Yılbaşı Otel Programları 2019

SVALINN Hotel İzmir Yılbaşı Programı 2019

İzmir’in ilk akla gelen otellerinden olan SVALINN otel 2019’da 20.30’da başlayan yılbaşı programını 01.30’da sonlandıracaktır. Otelin yılbaşı programında yer alan hizmetler;

  • Yemek menüsü (Yetişkin ve çocuk menüsü farklı içeriklere sahip)
  • Fasıl başlangıcı
  • Sahne Show (Belgin Gölcük ve Koray Hepenson)
  • Oryantal Show
  • Koray Hepenson ile final programı

2019’a SVALINN Hotel’de eğlence dolu bir gece ile girmek için galaya katılanlara çift kişilik 240 TL konaklama imkanı da sağlanmaktadır.

Radisson Blu Resort & Spa Yılbaşı Programı 2019

Çeşme’de 2019 heyecanını dolu dolu yaşamak isteyenler için Radisson Blu yılbaşı programı hazır. Yılbaşı konseptine özel 400 TL’den başlayan fiyatlar ile Çeşme sizleri bekliyor.

Radisson Blu karşılama kokteyli ile başlatacağı yılbaşı programını gala yemeği, Big Band Konseri, limitsiz içki servisi, gece sonunda çorba hizmeti ve 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz eğlence ve çocuk büfesi konsepti ile hazırladı. 2019 İzmir yılbaşı otel programları arasında özel konsepti ile ilgi çeken Radisson Blu eğlenceli yılbaşı partisi ile müşterilerine unutulmaz bir yeni yıl heyecanı yaşatmaya hazırlanıyor.

La Grenadine Butik Otel Yılbaşı Programı 2019

Alaçatı’da unutulmaz yeni yıl macerası isteyenlere büyüleyici taş mimari yapısına sahip La Grenadine otel yılbaşı programı ile 2019 yılı için hazır. Müzikli yeni yıl kutlaması, açık büfe hizmeti ve limitsiz içki konsepti ile 2019’a heyecanlı bir giriş La Grenadine müşterilerini bekliyor.

İzmir’de bulunan birkaç otelin yılbaşı programı konsepti bilgisinden bahsettik. Aslında çoğu otelde aynı program hazırlanıyor. Menü, müzikli eğlence ve ekstra hizmetler programa dahil edilebiliyor. Değişen tek kısım ise programın fiyatı oluyor. Siz de bu konuda bütçenizi önceden belirleyerek size en uygun programı tercih edebilir, yeni yılı eğlence dolu mekanlarda kutlayabilirsiniz.

Yılbaşını Otelde Kutlamak İçin Geçerli Nedenler

Yılbaşı birçok kişinin heyecanla beklediği günlerden biridir. Yılın en güzel ve en özel gecesinde hayallerimizi süsleyecek bir kutlamayı kim hak etmez ki? Hele ki tüm yıl yorgunluklarla geçtiyse yılbaşı gecesini tüm yorgunlukları unutturacak kadar özel yaşamak isteriz. Yılbaşını evde mi, yoksa otel mi kutlayacağına karar veremeyenlere yılbaşını otelde kutlamak için geçerli nedenlerden bahsedeceğiz.

Oteller yılbaşını dilediğiniz gibi kutlamanızı sağlayacak çeşitli konseptleri ile eğlenceyi dorukta yaşamanızı sağlar. Evde sınırsız eğlence keyfi gibi bir durum bulmak çoğu zaman mümkün değildir. Otelde kutlayacağınız yılbaşı gecesinin sonunda ‘’Şimdi eve nasıl gideceğim’’ gibi bir sorunun derdine düşmezsiniz. Çoğu otel yılbaşı programına katılan müşterilerine fiyatta indirim uygular. Yılbaşını otelde kutladığınızda günler öncesinden o gecenin menüsü için telaşa düşme derdinden kurtulursunuz.  Bu özel gecede en deneyimli şeflerin ellerinden çıkarılan enfes lezzetler ile unutulmaz menüler tadabilirsiniz.

‘’Yeni yıla nasıl girersen tüm yılın öyle geçer’’ sözünü çoğu kez duymuşsunuzdur. 2019 İzmir otel programları sayesinde yeni yıla bol eğlence, şampanyalar, havai fişekler ve eğlence dolu bir müzikle yepyeni hayaller eşliğinde girebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Moda Hakkında

avatar

Moda

Moda hakkında yazmayı çok seviyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *