«
2016 Diz Üstü Kışlık Bayan Çizme Modelleri-modaizle (12)

Bir kadının en dikkat çeken uzuvlarından birisi de bacaklarıdır. 2016 Kış aylarında, pek çok çizme ve 2016 bot modelleri kullanılmaktadır. Klasik bir duruş sergilemek isteyen ve ince, uzun bir bacağa sahip olan kadınlar çizmeleri rahatlıkla kullanabilir. Biraz daha kalın bacaklara sahip olan kadınlar ise botları tercih edebilirler. Çizmelerde çivi topuk, kalın topuk, mantar topuk, düztaban kullanılmaktadır. Diz altı olabileceği gibi diz üstü olarak da şıklığınıza şıklık katan çizmeler mağazalarda sizleri beklemektedir. Diz üstü çizmeler hem çekici bir görünüme kavuşmanızı sağlar hem de ince olan bacaklarınızın hoş ve şık görünmesini sağlar.

Genellikle indirimli zara mini etek ya da elbiselerde kullanılan diz üstü çizme modelleri, çekicilik konusunda sizi bir adım öne götürecektir. Sade olarak üretilen diz üstü çizme modelleri, baştan sona bağcıklı, çivi detaylı, arkası kurdeleli, arkası bağcıklı, fermuarlı, drapeli, üst kısmı kemerli gibi çeşitleri bulunan diz üstü çizme modelleri her zevke ve numaraya uygundur. Çekici ve iddialı bir renk olan kırmızı ya da bordo diz üstü bayan çizmelerini, özel günlerde mini etek ya da elbiselerin altında kullanabilirsiniz. Bacaklarınızı saran dapdar diz üstü çizme modellerinin yanı sıra, daha bol kesimli çizmeler de mevcuttur. Platform 2016 indirim günleri topuklu diz üstü çizmeler iddialı bir boyda ve görünümde olmanızı sağlayacaktır. Düztaban olan diz üstü çizmelerini de dar Jean pantolonla ya da elbiselerle, eteklerle kullanabilirsiniz. Kış aylarında en çok tercih edilen çizme renklerinde siyah, kahverengi, camel rengi, bej rengi gibi renkler yer alırken, farklı olarak kırmızı, bordo, mavi gibi renkler de tercih edilmektedir. Diz üstü çizmelerde; rugan, kadife,  mat deri, süet gibi kumaşlar kullanılmaktadır. Çeşitli renklerin yanı sıra, farklı desenlerde de üretilen diz üstü çizmelerde; leopar ve kareli desenler de yer  almaktadır.

Bir önceki yazımız olan Forum Bornova İzmir AVM İndirim Günleri başlıklı makalemizde Forum Bornova, Forum Bornova avm ve Forum Bornova bedava indirim çeki hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir Cevap Yaz

Gönül Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *